Tandartspraktijk van der Vijgh

Contact

 

Pelikaanstraat 20
1171 DH Badhoevedorp

Openingstijden

Maandag t/m donderdag van 08.00 tot 17.00

Telefonische bereikbaarheid

Voor het maken of verzetten van afspraken is de praktijk op maandag t/m donderdag tussen 8.00-14.00 telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 020-3580805

Afspraken kunnen uitsluitend telefonisch geannuleerd worden, alleen wanneer de praktijk telefonisch niet bereikbaar is kunt u bij uitzondering een email sturen naar info@tandartsvdvijgh.nl, vermeld hierin svp uw naam, telefoonnummer, datum en tijdstip van de afspraak. Afspraken minder dan 24 uur van te voren afgezegd worden in rekening gebracht.

Let op: Bent u patiënt bij Frans van der Vijgh? Dan wordt u dringend verzocht contact op te nemen met Jolanda op telefoonnummer 020-6598878, alleen dan kunnen wij u goed van dienst zijn.

Spoedgevallen

Buiten bovenstaande contacturen zult u op het antwoordapparaat informatie krijgen over de, eventueel tijdelijk aangepaste, bereikbaarheid en hoe u moet handelen bij spoedgevallen.
Doorgaans kunt u bij pijn- en spoedgevallen een bericht achterlaten op ons antwoordapparaat, u wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld. Wanneer wij hiertoe niet in de gelegenheid zijn zult u op het antwoordapparaat informatie krijgen over de bereikbaarheid van de spoeddienst. Deze dienst wordt waargenomen door de mondzorgpoli in het Slotervaartziekenhuis in Amsterdam, bij ernstige pijn- en spoedgevallen te bereiken op telefoonnummer: 020-7234848.